Urban Living Room Pot 06.095.L

date tehnice arată tot ascunde toate

Dimensiuni: arată ascundeți

  • lățime: 112,5 cm
  • înălțime: 112,5 cm
  • adâncime: 112,5 cm

Materiale: arată ascundeți

  • Oțel inoxidabil
  • Inserție din oțel galvanizat

număr de catalog: 06.095.L.SN

Descrierea produsului

Proiectul prezentat este un modul sub forma unui ghiveci din oțel inoxidabil cu o inserție galvanizată, în care se introduce verdeață (copaci, arbuști). În același timp, acest model îndeplinește cea mai importantă funcție structurală și portantă pentru mobilierul urban al Salonului. Pereții ghiveciului au o grilă specială de 16 inserții în care se potrivește fiecare dintre echipamentele din Urban Living Room. Ghiveciul mare este echipat cu un sistem de drenaj și un sistem de menținere a umidității plantelor. Acest model are, de asemenea, izolație pentru a proteja rădăcinile copacilor de îngheț iarna și de uscare vara. Greutatea totală a vasului este de aproximativ 1,5 tone, ceea ce asigură stabilitate pentru alte echipamente. Pentru a facilita instalarea, vasul păstrează spații ascunse de dimensiunea unui europalet, permițând unui stivuitor sau unui transpaletator să se gliseze pentru o relocare ușoară. Transportul elementelor se efectuează cu o macara/ macara. Interiorul ghivecelor este prevăzut cu ancore speciale pentru a stabiliza rădăcinile copacilor, care pot fi folosite și pentru a ridica întreaga structură. Odată ce vasele au fost așezate în locația desemnată, carcasa exterioară din oțel inoxidabil este coborâtă și fixează complet mobilierul împotriva deplasării.

Linie modernă

Modelele din această serie sunt în primul rând bănci din oțel inoxidabil și negru, concepute cu gândul la arhitectura modernă. Acestea se disting printr-o estetică subtilă, bazată pe un corp simplu, fără ornamente inutile.

Camera de zi urbană

Premisa proiectului este modularitatea, care permite orice amenajare a spațiului, ceea ce duce la un contact mai strâns cu alte persoane, la relaxare și la lucru, mai ales în mijlocul vegetației.

Producător

ZANO nu este doar un dealer. De fapt, în calitate de producător de mobilier stradal, avem capacitatea de a satisface așteptările clienților noștri prin adaptarea modelelor noastre la nevoile lor individuale.

Contactați
Setări de confidențialitate