ZANO+

Modele și comenzi personalizate

ZANO PLUS

  • STANDURI PENTRU PROIECTE ȘI COMISIOANE INDIVIDUALE
  • ESTE COOPERAREA CU DESIGNERI, ARHITECȚI, INVESTITORI, INSTITUȚII ȘI BIROURI
  • ESTE TOT CEEA CE DEPĂȘEȘTE SORTIMENTUL STANDARD DE MICĂ ARHITECTURĂ.

Ei au cooperat cu noi

Colaborare cu studioul de arhitectură


Bucătărie în aer liber din oțel inoxidabil

Bucătărie de grădină în aer liber amplasată pe terasa de agrement a unei case particulare. În colaborare cu studioul de arhitectură Nytt, ZANO s-a ocupat de procesul de proiectare a structurii, de instalare a componentelor, de finisare și de asamblare.

Caracteristici:
>Construcția este realizată în întregime din oțel inoxidabil
>Topul este realizat din Kerrock
>Tragătoarele sunt realizate din oțel inoxidabil, sticlă și compozit de înaltă calitate de la Hettich

Planul de bucătărie și peretele din spatele bucătăriei sunt iluminate, conferind întregului un caracter unic.

citește mai mult închide

Cooperarea cu
pentru


Mobilier urban la Mennica Legacy Tower

www.malinowskidesign.pl

Încă o dată am avut onoarea de a colabora cu excelentul studio de design urban și peisagistic Malinowski Design. Proiectul studioului a presupus crearea de la zero a micii arhitecturi pentru amenajarea unei terase la zgârie-norii Mennica Legacy Tower din Varșovia. ZANO, în calitate de producător de mică arhitectură, a fost responsabil pentru realizarea mobilierului conform proiectului furnizat. Mobilierul este realizat din oțel carbon s235Jr, galvanizat și acoperit cu pulbere în culoarea RAL 9004. Lemnul utilizat în proiect este lemn exotic dur de Iroko protejat prin ungere.

citește mai mult închide

Colaborarea cu
pentru


MOBILIER STRADAL LA CLĂDIREA DE BIROURI HIGH 5 DIN KRAKÓW

Cooperarea a inclus furnizarea de către ZANO a unei mici arhitecturi selectate pentru proiect de către Ns Moon Studio și realizarea de bănci, mese și adăposturi pentru fumători individuale și personalizate. Întregul proiect umple spațiul dintre clădirile de birouri din centrul Cracoviei. Utilizarea laminatului HPL asemănător lemnului adaugă farmecul unic. Utilizarea sa conferă mobilierului o rezistență peste standard la condițiile externe și la deteriorările mecanice. Structurile de mobilier sunt realizate din oțel carbon acoperit cu pulbere în culoarea RAL 9005. Modelele de mobilier urban din gama standard ZANO care au fost incluse în proiectul Ns Moon Studio au fost băncile Universe, băncile Soft, stația de reparații Kangu și coșurile de reciclare Pavo.

citește mai mult închide

Colaborare cu studioul de arhitectură
pentru


Kruczek Hair Concept

Colaborare cu studioul de design Nytt Studio pentru Kruczek Hair Concept. În cadrul colaborării, ZANO a fabricat elemente pentru interiorul atelierului de coafură, cum ar fi rame cu plasă care separă încăperea, rafturi de perete, rafturi de picioare și o structură pe care au fost atârnate oglinzile. Elementele au fost realizate din oțel carbon galvanizat, acoperit cu pulbere în culoarea RAL 9010. În plus, a fost folosit lemn exotic ușor, care se potrivește perfect cu caracterul elegant al studioului și funcționează bine cu structurile albe.

citește mai mult închide

Colaborare cu
Izabela Bołoz

Bancă de relaxare în Łódź

www.izabelaboloz.com

Izabela Boloz și-a înființat studioul de design în Olanda în 2011. Printre clienții săi se numără instituții culturale, administrații locale și companii internaționale. Munca ei este la fel de diversă ca și trecutul ei. Acestea includ instalații în spații publice, obiecte și expoziții. Este lector la Universitatea de Tehnologie din Eindhoven și a predat, printre altele, la Școala de Formă din Poznan și la Academia de Design din Eindhoven.

Izabela Bołoz este unul dintre cei mai importanți designeri care creează pentru spațiul public. În calitate de producător de mobilier urban, ZANO a preluat proiectul unei bănci urbane pe mai multe niveluri comandat de Łódź Design Festival, al cărui autor este Izabela Bołoz. Bancul "Relaxare în Lodz" face parte dintr-o serie de activități ale Festivalului de la Lodz, care își propune să îmbunătățească calitatea spațiului public și să prezinte cei mai buni designeri și artiști polonezi. Patronul proiectului este Ceramika Paradyż, iar ilustrațiile incluse pe bancă sunt realizate de Katarzyna Bogucka. Puteți citi mai multe despre bancă pe site-ul Łódź Design Festival.

citește mai mult închide

Colaborare cu
Izabela Bołoz

Instalația "Iloquities" din Gdynia

www.izabelaboloz.com

Izabela Boloz și-a înființat studioul de design în Olanda în 2011. Printre clienții săi se numără instituții culturale, administrații locale și companii internaționale. Munca ei este la fel de diversă ca și trecutul ei. Acestea includ instalații în spații publice, obiecte și expoziții. Este lector la Universitatea Tehnică din Eindhoven; a predat, printre altele, la Școala de Formă din Poznan și la Academia de Design din Eindhoven.

ZANO a avut plăcerea de a produce și construi instalația "Iloczyny" proiectată de Izabela Bołoz. Instalația complexă, formată din mai multe segmente, a apărut pe malul apei din Gdynia, ca parte a proiectului "Grass to Things" (De la iarbă la lucruri), organizat de Centrul de Design din Gdynia. Construit din oțel inoxidabil, galvanizat și apoi acoperit cu pulbere în culori selectate.

citește mai mult închide

Colaborare cu
Nova Energia

Bancă solară

Bancă solară realizată în colaborare cu cercul de cercetare Nova Energia, în cadrul unui grant acordat de rectorul Universității de Știință și Tehnologie AGH din Cracovia. Inginerii ZANO au oferit consultanță tehnică în domeniul mecanicii, electricității și electronicii. Banc realizat de studenții asociației de cercetare și de personalul de producție ZANO.

citește mai mult închide

Colaborare cu
Jerzy Maciejowski

Suporturi pentru biciclete BikeOne

Compania ZANO a fost contractorul pentru proiectarea sistemului de închiriere de biciclete urbane BikeOne. Proiectul a fost conceput de Jerzy Maciejowski.
Sistemul s-a bazat pe o rețea de închiriere automată de biciclete, datorită căreia, fără a avea un vehicul propriu, ne putem deplasa liber prin oraș. Participarea companiei noastre a inclus proiectarea, construcția și instalarea stațiilor de închiriere.

citește mai mult închide

VĂ INVITĂM LA COOPERARE

  • Aveți un proiect și căutați un producător care să îl realizeze?
  • Sunteți în căutarea unui produs adecvat, dar niciunul dintre produsele pe care le-ați întâlnit până acum nu vă satisface așteptările?
  • Căutați un subcontractant pentru elemente din oțel și lemn?
  • Nu ezitați să ne contactați

CONTACT

Contactați
Setări de confidențialitate