Despre companie

Pe piață din 1988.

Istoria și dezvoltarea companiei

Mobilier ZANO Smart City

ZANO este activ pe piață de 34 de ani. Sediul central și hala de producție complet echipată sunt situate în zona Uniunii Europene: în sudul Poloniei, la Cracovia. Inițial, compania s-a axat pe arhitectura de mici dimensiuni în stil retro, echipând, printre altele, Piața principală istorică din Cracovia. De-a lungul timpului, oferta s-a îmbogățit cu modele de mobilier urban care încorporează cele mai recente tendințe de design. În ultimii ani, ZANO a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare prin dezvoltarea unei noi ramuri de produse "smart city". - mobilier urban inteligent echipat cu panouri solare, acces WiFi, conectivitate Bluetooth, porturi USB, iluminare LED și difuzoare.

Vezi produsele ZANO.

Departamentul de design Zano 3D - "designul pe primul loc"

Cu propriul departament de proiectare 3D, Zano a proiectat și a pus în producție peste 500 de modele unice de mobilier urban. În paralel, Zano oferă consultanță în materie de design, optimizând micile proiecte de arhitectură care ne sunt trimise și, în cele din urmă, producând mobilier urban pe baza proiectelor externe. Mobilierul ZANO este proiectat conform unei abordări "design first": pentru a face spațiile urbane mai frumoase și mai accesibile pentru utilizatori, designul se află în prim-planul activităților noastre - atât aspectul, cât și funcția mobilierului urban.

Citiți mai multe despre colaborarea în materie de design: https://www.zano.pl/plus

Materiale durabile și nobile


Pentru producția de mobilier urban, Zano folosește în principal materialele cele mai apreciate de utilizatori: oțel negru și inox, lemn de esență moale (specii europene locale) și de esență tare (specii exotice) și HPL, un laminat de înaltă presiune foarte rezistent. Această alegere de materiale înseamnă că mobilierul nu numai că arată bine, dar este și foarte rezistent la condițiile de mediu dure în care trebuie să lucreze, cum ar fi amplitudinile mari de temperatură, umiditatea, presiunea și factorii atmosferici, cum ar fi ploaia, zăpada și radiațiile UV de la soare.

Puteți afla mai multe despre aceste materiale aici: Tipuri de oțel, Tipuri de lemn și culori

Cooperare internațională și export

Datorită unei prezențe online puternice și a unei abordări moderne a producției și distribuției de mobilier urban, Zano a stabilit parteneriate cu numeroși parteneri de afaceri profesioniști din întreaga lume. În prezent, Zano furnizează mobilier stradal - fie prin intermediul rețelei sale de parteneri, fie prin implicarea propriului departament de vânzări - în toate părțile lumii, inclusiv în Europa, America de Nord, India, Orientul Mijlociu și chiar în Japonia. Datorită prezenței sale pe multe piețe globale, Zano are o experiență vastă în ceea ce privește materialele optime pentru utilizarea într-o mare varietate de condiții climatice - de la zone climatice calde, uscate, cu lumină solară puternică, până la zone climatice reci, umede și cu lumină solară redusă.

O listă a partenerilor internaționali ai Zano poate fi consultată AICI

Contactați
Setări de confidențialitate