ZANO Smart City

Ce este ZANO Smart City?

ZANO Smart City este un răspuns la nevoile unei lumi în schimbare. Creăm mobilier urban care vă va permite, printre altele: încărcarea wireless a telefoanelor, accesul la internet de mare viteză sau iluminatul după lăsarea întunericului. Sursa de energie pentru acest mobilier este energia pură de la panourile fotovoltaice, ceea ce face ca mobilierul nostru solar să fie complet autonom.

Mobilier Smart City

La ZANO, ne bazăm pe soluții cu energie solară, deoarece știm cât de important este aerul curat pentru noi și pentru mediul înconjurător.

În procesul de proiectare, ne concentrăm asupra aspectului, durabilității și funcționalității. Mobilierul nostru este fabricat din oțel inoxidabil, oțel carbon, lemn autohton (pin, molid, brad), lemn exotic (sapeli, iroko, meranti, tauari), laminate HPL și sticlă securizată.

Produsele noastre inteligente

Oferta noastră include în prezent: bănci solare din liniile Photon, Scandik și Flash, precum și stații solare Sunflower și Universe.

Realizări ale bancului de fotoni

Mai jos vă prezentăm banca solară Photon, realizată din oțel inoxidabil și lemn exotic de iroko, acoperit cu ulei de tec. Sursa de energie a băncii este reprezentată de panouri fotovoltaice protejate de o foaie de sticlă călită, care are rol de scaun. Acest model este echipat cu un hotspot Wi-Fi, un încărcător cu inducție, un panou cu trei porturi USB în standardul Quick Charge pentru încărcarea dispozitivelor mobile și iluminare cu leduri, care se activează atunci când se lasă întunericul (situat sub bancă).

Realizări Flash Bench

Bancă flash cu un panou fotovoltaic amplasat în spătar. Mobilierul este fabricat din oțel carbon, galvanizat și acoperit cu pulbere în culoarea RAL 7004. Lemnul folosit este molid domestic lăcuit în stejar. Banca este echipată cu un încărcător inductiv, un panou cu trei porturi USB în standardul Quick Charge, un hotspot Wi-Fi și o priză de 230V AC.

Realizarea stației solare Universe

Stația solară Universe este fabricată din oțel inoxidabil și lemn de iroko în culoarea tec. Panoul fotovoltaic este alcătuit din două foi transparente de sticlă călită și celule monocristaline. La nivelul ochilor celui care stă pe scaun se află un modul care conține 6 porturi USB, precum și un afișaj al stării actuale a bateriei stației. Pe scaun sunt disponibile două încărcătoare inductive. Universe oferă, de asemenea, acces la internet de mare viteză.

Implementarea stației solare Sunflower

Stația solară Sunflower de mai jos este fabricată din oțel carbon, galvanizat și acoperit cu pulbere în culoarea RAL 7024, și este compusă dintr-un baldachin în care sunt montate panourile fotovoltaice și o bandă cu lumini LED, care se activează automat la lăsarea întunericului. Stația are o masă, care este fabricată din laminat HPL rezistent la vandalism. Stația este echipată cu un încărcător inductiv și un panou cu două porturi USB cu încărcare rapidă. La sol se află un suport pentru picioare din oțel inoxidabil.

Modulul este ÎNTOTDEAUNA ACTIVAT!

Modulul este întotdeauna activat! Modul de alimentare de rezervă opțional pentru bancă/stație. Atunci când nu există suficientă lumină solară, modulul comută automat sursa de energie de la panourile fotovoltaice la rețeaua electrică municipală, astfel încât banca este ÎNTOTDEAUNA ACTIVĂ cu toate opțiunile disponibile!

Modul disponibil ca opțiune pentru toate produsele SMART CITY!

Contactați-ne

Aveți vreo întrebare? Contactați-ne prin e-mail sau telefonic!

Mergeți la contact

Vedeți restul produselor noastre de mobilier stradal

ZANO nu este doar mobilier solar inteligent, ci și o gamă întreagă de arhitectură mică, cum ar fi coșuri de gunoi , coșuri de reciclare, scaune de oraș, bănci de oraș, șezlonguri, ghivece de flori, mese, suporturi pentru biciclete, stâlpi, stâlpi, stații de reparat biciclete și multe altele.

Du-te la ZANO oferta
Contactați
Setări de confidențialitate