Design industrial

Ne ocupăm de proiectare din 1988.

Suporturi pentru biciclete de oraș BikeOneporți de control al accesului din oțel

Concept

Pentru noi, transformarea unei idei într-un produs este măsura succesului. Cu mulți ani de experiență în industrie și o perspectivă creativă asupra celor mai recente evoluții tehnologice, facem tot posibilul pentru a implementa chiar și cele mai exigente proiecte ale clienților noștri cât mai perfect posibil. Vă garantăm profesionalism deplin și o gamă largă de servicii complete.

Design

Vă oferim un spectru larg de servicii și activități de proiectare:

  • proiectare și modelare 3D (modele structurale ale pieselor, componentelor, solidelor și suprafețelor mașinilor și echipamentelor, precum și ale ansamblurilor acestora).
  • Prelucrarea documentației 2D la 3D (pregătirea solidelor 3D din documentația plană)
  • crearea de documentație 2D și 3D pe baza modelelor existente
  • realizarea de documentații și desene 2D și 3D pe baza materialelor furnizate de client: schițe, documente pe hârtie, scanări.
  • randare (crearea unei vizualizări realiste a produsului în sistemul 3DMax)
  • animația mișcărilor componentelor
  • diverse forme de documentare. La cererea clientului, putem face orice extensii
  • crearea de instrucțiuni de utilizare și asamblare în fiecare etapă a proiectului

Documentație tehnică

Standardele noastre de creare a documentației sunt întotdeauna în conformitate cu standardele actuale. La cerere, le adaptăm, de asemenea, la proiectul și așteptările specifice. Oferim servicii atât companiilor, cât și clienților individuali.

Prototipuri

Creăm prototipuri de design în conformitate cu documentația furnizată de client. Datorită atelierului nostru profesional cu personal experimentat și competent, suntem capabili să realizăm comenzi pentru construcția celor mai variate prototipuri, care sunt în mare parte legate de construcțiile din oțel. Bazându-se pe cunoștințele lor de specialitate și pe abilitățile profilate, angajații noștri experimentați produc o varietate de prototipuri într-o gamă largă de discipline structurale. În acest fel, se obțin prototipuri complet funcționale, care permit verificarea ipotezelor specifice de proiectare și eliminarea posibilelor defecte. Lucrul cu prototipuri permite o producție în serie mai rapidă și mai eficientă.

Contactați
Setări de confidențialitate