Culori de lemn

Tipuri de lemn pe care le folosim

Lemn de conifere de origine europeană

În prezent, avem brad în gama noastră. Este un lemn moale, cu o structură ușoară și o nuanță deschisă, deseori ales de clienții noștri. Cu următoarele culori de lac, suntem în măsură să conferim lemnului caracterul potrivit pentru a satisface așteptările clienților noștri. Gama noastră de bază include următoarele culori:

Stejar ● Mahon ● Mahogany ● Meranti ● Teak ● Cipru ● Nuc

Orice culoare specificată de client este disponibilă la cerere.

  • Producătorul nu garantează că toate elementele din lemn furnizate vor avea aceeași schemă de culori (acest lucru este imposibil din cauza naturii materialului, care este lemnul).
  • coloritul elementelor din lemn va fi similar cu cel propus, dar nu identic cu cel al eșantionului trimis

Culoarea "Stejar

stejar

Fotografiile de mai jos prezintă mobilier care utilizează lemn de conifere cu culoarea "Stejar". Șezlongurile Duo și masa cu scaune Amicus sunt realizate din oțel carbon vopsit în culoarea 9005, în timp ce băncile Simple set cu ghivece sunt din oțel 7024 RAL.

Culoarea "Mahogany"

Mahogany

Fotografiile de mai jos prezintă șezlongul pivotant Flash cu lemn de conifere în culoarea "Mahogany"

Culoarea "Teak"

teak

Fotografiile de mai jos prezintă banca Photon și mobilierul Flash din oțel carbon - vopsit, și lemn de molid vopsit în culoarea "Teck"

Culoarea "Cypress"

cypress

Fotografiile de mai jos prezintă mobilierul folosind lemn vopsit în culoarea "Cypress", juxtapus atât cu oțel inoxidabil, cât și cu oțel vopsit în culoarea 9005 RAL, și în culoarea 5011 RAL.

Culoarea "Nuc"

nuc

Mai jos, banca solară Photon este prezentată într-o versiune realizată din oțel carbon vopsit în culoarea 9006 RAL, și folosind lemn de conifere de origine domestică vopsit în culoarea "Walnut". În ultima fotografie este prezentată banca Photon cu lemn în culoarea "Walnut" și oțel vopsit în culoarea 7021 RAL - grafit închis.

Orice culoare este disponibilă la cerere individuală.

Lemn de esență tare de origine europeană

Robinia acacia

Robinia acacia, este un lemn cu o durabilitate și rezistență excepțională la intemperii, ceea ce îl face o alegere ideală pentru utilizarea în exterior, cum ar fi mobilierul urban. Este caracterizat de o nuanță frumoasă de la galben deschis la maro verzui, care capătă în timp o culoare argintie nobilă. Este extrem de rezistent la dăunători și ciuperci, iar datorită durității și rezistenței sale, salcâmul asigură longevitatea și fiabilitatea oricărui produs fabricat din el.

Salcâm de salcâm uns cu ulei robiniaAcacia Robinia

Lemn de esență tare de origine exotică

Un lemn de esență tare de origine africană, sud-americană și asiatică. Se caracterizează printr-o rezistență foarte mare și o structură distinctă și nobilă și este protejat prin ungere dublă. Speciile disponibile sunt următoarele:

Iroko ● Sapeli ● Meranti ● Tauari ● Jatoba.

Iroko

Lemnul de Iroko, cunoscut și sub numele de stejar african, este apreciat pentru proprietățile sale unice, în special pentru aplicații în exterior. În primul rând, este extrem de durabil și rezistent la putrezire, ceea ce îl face ideal pentru mobilierul de grădină și alte structuri de exterior. În al doilea rând, are o rezistență naturală la dăunători precum termitele, ceea ce îi sporește și mai mult durabilitatea în mediile exterioare dure. În al treilea rând, lemnul de iroko are o frumoasă culoare maro auriu, care se poate transforma în timp într-o patină atractivă de culoare gri-argintiu.

iroko

Mai jos puteți vedea imagini în care este folosit lemnul iroko. După cum arată realizările, tonurile de culoare sunt largi, iar lemnul din același lot nu are o culoare uniformă.

Sapeli

Un lemn exotic dur, cu o rezistență semnificativ mai mare la intemperii. Lemn cu tonuri de culoare care variază de la auriu la maro-roșcat.

sapeli

Mai jos sunt prezentate imagini în care este folosit lemnul Sapeli. Lemnul se caracterizează prin tonuri blânde, cu culori care variază de la auriu la maro-roșcat.

Meranti

Acesta este un lemn exotic dur de origine asiatică. Are mai multe varietăți, în funcție de regiunea de origine și de caracteristicile sale. În funcție de specie, Mranti are culori crem, cu tranziții spre roz, și maro-roșcat. Este un lemn de culoare neregulată.

meranti

Tauari

Tauari este un lemn exotic originar din America de Sud. Cunoscut și sub denumirea de "stejar brazilian". Este un lemn ușor, cu o culoare caldă și un filon nobil. Este foarte solid și durabil, foarte rezistent la deteriorări. Caracteristica sa specială este parfumul său, asemănător cu cel al inului, care poate persista foarte mult timp.

tauari

Mai jos sunt prezentate băncile duble Flash, mesele Domino 13.440.1 și băncile Stilo 02.448 din lemn exotic Tauari dublu uns cu ulei.

Jatoba

Jatoba este o specie de lemn exotic originar din Africa. Se caracterizează prin culoarea sa caldă, roșiatică și linia distinctivă a granulelor. Printre avantajele sale se numără durabilitatea și duritatea ridicată. Este cel mai greu lemn din gama noastră. Atunci când se utilizează această specie, trebuie să se țină cont de greutatea mai mare a produsului.

Jatoba

Banca prezentată mai jos este banca solară Photon 02.009 cu spătar.

NOTĂ:

  • O caracteristică unică a lemnului exotic este rezistența sa și tonurile largi de culoare în cadrul unei singure specii de lemn. Atunci când comandați lemn exotic trebuie să vă așteptați la o colorare bogată a elementelor din lemn.
  • coloritul elementelor din lemn va fi similar cu cel propus, dar nu identic cu cel al eșantionului trimis.
  • coloritul mobilierului poate să difere pe imaginea de pe monitor față de coloritul real al mobilierului
  • Vă rugăm să rețineți că lemnul suferă un proces natural de îmbătrânire. În timp, culoarea își pierde din saturația inițială.

Laminat de înaltă presiune

Laminații din plastic din gama noastră sunt utilizați ca înlocuitor pentru elementele din lemn. Utilizarea HPL necesită modificări structurale ale mobilierului. Avantajul lor este rezistența extremă la intemperii. Ele sunt mai puțin sensibile la lumina soarelui, vânt și umiditate decât lemnul.HPL este un material ignifugat. Cu o tehnologie adecvată, laminatele își păstrează aspectul original pentru mai mult timp.

HPL cu granulație de lemn

Laminat de presiune din material duroplastic (HPL) conform cu EN 438-6 tip EDF. Laminatul este foarte rezistent la îmbătrânire, datorită unui strat de rășini acrilice-poliuretanice dublu întărite. Este un material ignifugat.

HPL

Plăcile HPL sunt utilizate în principal în mobilierul de exterior. Mai jos este prezentată o aplicație a laminatului într-un carport - cameră de fumat, mese și mobilier de grădină din seria Bus.

Contactați
Setări de confidențialitate