Culori de lemn

32 de ani de experiență.

Albumul de mostre de mai jos prezintă mostre de lemn de conifere europene, colorate în culori individuale.

  • Producătorul nu garantează că toate elementele din lemn furnizate vor avea aceeași schemă de culori (acest lucru este imposibil din cauza naturii materialului - lemnul).
  • colorarea elementelor din lemn va fi similară cu cea propusă, dar nu identică cu cea a eșantionului trimis

Orice culoare indicată de client este disponibilă la comandă individuală.

Culoarea "Stejar

stejar

Fotografiile de mai jos prezintă mobilier din lemn de conifere cu culoarea "Oak". Șezlongurile Duo și masa cu scaunele Amicus sunt realizate din oțel carbon vopsit în culoarea 9005, în timp ce băncile Simple cu ghivece sunt din oțel 7024 RAL.

Culoarea "Mahogany"

mahogany

Următoarele fotografii arată utilizarea lemnului de esență moale în culoarea "Mahogany".

Culoarea "Teak"

teak

Fotografiile de mai jos prezintă banca Photon și mobilierul din linia Flash din oțel carbon - vopsit, și lemn de molid vopsit în culoarea "Teak".

Culoarea "Cypress"

chiparos

Fotografiile de mai jos prezintă mobilier din lemn vopsit în culoarea "Cypress", juxtapus atât cu oțel inoxidabil, cât și cu oțel vopsit în culorile 9005 RAL și 5011 RAL.

Culoarea "Walnut"

nuc

Mai jos, banca solară Photon este prezentată într-o versiune realizată din oțel carbon vopsit în culoarea 9006 RAL și folosind lemn de conifere de origine națională vopsit în culoarea "Walnut". Ultima fotografie prezintă banca Photon cu lemn în culoarea "Walnut" și oțel vopsit în culoarea 7021 RAL - grafit închis.

Orice culoare este disponibilă la cerere individuală.

Lemnul exotic este disponibil ca opțiune suplimentară, la un cost suplimentar. Lemnul exotic este impregnat cu ulei în diferite culori. Ungerea cu ulei influențează culoarea lemnului. Exemple de specii de lemn sunt prezentate mai jos:

Iroko

Lemn exotic ușor și dur de origine africană, cu o culoare neuniformă, de la galben la maro, trecând prin auriu.

iroko

Mai jos puteți vedea imagini cu lemnul Iroko. După cum arată realizările, tonalitatea culorii este largă, iar lemnul din același lot nu este uniform în ceea ce privește culoarea.

Sapeli

Un lemn exotic dur, cu o rezistență semnificativ mai mare la intemperii. Lemn cu nuanțe de culoare de la auriu la maro-roșcat.

sapeli

Mai jos sunt imagini cu lemn de Sapeli. Lemnul este caracterizat de tonuri blânde, cu culori care variază de la auriu la maro-roșcat.

Meranti

Acesta este un lemn exotic dur de origine asiatică. Are mai multe soiuri, în funcție de regiunea de origine și de caracteristicile sale. În funcție de specie, Mranti are culori crem cu tranziții spre roz și maro-roșcat. Este un lemn de culoare neregulată.

meranti

Tauari

Tauari este un lemn exotic originar din America de Sud. Cunoscut și sub numele de "stejar brazilian". Este un lemn ușor, cu o culoare caldă și un filon nobil. Este foarte solid și durabil, foarte rezistent la deteriorări. Caracteristica sa specială este parfumul său, asemănător cu cel al inului, care poate persista pentru o perioadă foarte lungă de timp.

tauari

Mai jos sunt prezentate băncile duble Flash, mesele Domino 13.440.1 și băncile Stilo 02.448 din lemn exotic Tauari dublu uns cu ulei.

Jatoba

Jatoba este o specie de lemn exotic originar din Africa. Se caracterizează prin culoarea sa caldă, roșiatică și linia distinctivă a bobului. Printre avantajele sale se numără durabilitatea și duritatea ridicată. Este cel mai greu lemn din gama noastră. Atunci când se utilizează această specie, trebuie să se țină seama de greutatea mai mare a produsului.

Jatoba

Banca prezentată mai jos este banca solară Photon 02.009 cu spătar.

NOTĂ:

  • O caracteristică unică a lemnului exotic este rezistența sa și gama largă de tonuri de culoare în cadrul unei singure specii de lemn. Atunci când comandați lemn exotic, trebuie să vă așteptați la o colorare bogată a elementelor din lemn.
  • coloritul elementelor din lemn va fi similar cu cel propus, dar nu identic cu cel al eșantionului trimis.
  • culoarea mobilierului poate să difere de culoarea reală a mobilierului pe imaginea de pe monitor.
  • Vă rugăm să rețineți că lemnul este supus unui proces natural de îmbătrânire. În timp, culoarea își pierde saturația inițială.

Laminatele din plastic din oferta noastră sunt un substitut pentru elementele din lemn. Utilizarea HPL necesită modificări structurale ale mobilierului. Avantajul lor este rezistența extremă la condițiile meteorologice. Acestea sunt mai puțin sensibile la lumina soarelui, vânt și umiditate decât lemnul.HPL este un material ignifugat. Cu tehnologia potrivită, laminatele își păstrează aspectul original pentru mai mult timp.

Woodgrain HPL

Laminatul de presiune duroplastic (HPL) este în conformitate cu EN 438-6 tip EDF. Laminatul este foarte rezistent la îmbătrânire, datorită unui strat de rășini acrilice-poliuretanice dublu întărite. Este un material ignifugat.

HPL

Plăcile HPL sunt utilizate în principal în mobilierul de exterior. Mai jos este o aplicație a laminatului într-un carport - cameră de fumat, mese și mobilier de grădină din seria Bus.

Contactați
Gestionați cookie-urile