Studio de design

32 de ani de experiență.

Ideea

Studioul nostru de design a fost creat special pentru a avea în vedere ideile neobișnuite, exigente și neconvenționale ale clienților noștri. Ca o companie care urmează spiritul modernității, dorim să răspundem tuturor așteptărilor care ne sunt adresate. Prin urmare, dacă produsele din oferta noastră nu se armonizează cu viziunea dumneavoastră, contactarea studioului de design Zano va fi cu siguranță un succes. Echipa noastră creativă de arhitecți, ingineri și designeri grafici, folosind cele mai noi tehnologii și software, va transforma orice idee de design într-o formă cu adevărat frumoasă și utilizabilă. Pentru o mai mare eficiență, am împărțit domeniul de activitate al studioului nostru în două componente: design industrial și design de arhitectură la scară mică.

Profesionalism

Prima se bazează pe un spectru larg de servicii, de la proiectare în programe precum 3ds Max, SolidWorks și AutoCAD până la crearea de documentație tehnică și prototipuri. Cele mai multe dintre activitățile studioului de design industrial se bazează pe structuri din oțel negru și oțel inoxidabil, care sunt echilibrate de elemente din lemn sau sticlă. Specialiștii noștri se bazează pe cunoștințele și experiența lor dintr-o gamă largă de discipline de construcție.

Inovație

Proiectarea arhitecturii la scară mică, pe de altă parte, se bazează pe crearea elementelor funcționale individuale ale unui spațiu de aglomerare. Dacă aveți un design de vis pentru o piesă de mobilier urban, cu ajutorul acestui departament de design veți putea crea un corespondent perfect și realist al acesteia. Micul studio de arhitectură nu se limitează la un singur stil principal, ci se referă atât la estetica modernă, cât și la cea retro. Mobilierul nostru urban este creat în principal din oțel inoxidabil, oțel negru și completări din lemn. Cu toate acestea, la cerere specială, permitem utilizarea, de exemplu, a betonului de rășină, a betonului arhitectural sau a fontei. Prin urmare, putem furniza mobilier stradal original în orice stil, dimensiune și culoare - în funcție de dorințele clientului. Multe municipalități și zone urbane poloneze și-au acordat deja încrederea în proiectele noastre...

Cooperarea cu studioul de design Zano oferă posibilități nelimitate de exprimare conceptuală...

Contactați
Setări de confidențialitate