Tipuri de oțel

32 de ani de experiență.

Oferta noastră include elemente de mobilier stradal, care, datorită construcției lor, pot fi împărțite în cele din oțel inoxidabil și cele din oțel carbon și oțel rezistent la intemperii.


Galvanizăm oțelulcarbon și apoi îl vopsim în culoarea RAL dorită. Mai jos este prezentată o paletă a celor mai populare culori RAL.


Cu toate acestea, este disponibilă orice culoare aleasă de client.


NOTĂ: Mostrele de culoare prezentate sunt doar în scop ilustrativ. Există diferențe de afișare a mostrelor în funcție de monitorul dumneavoastră.

Paleta cu cele mai populare culori:

9005 - negru

9011 - grafit negru

7016 - grafit închis

9007 - oțel închis

9010 - alb

Este disponibilă orice culoare RAL specificată de client

Exemple de utilizare a culorii RAL 9005

Mai jos sunt imagini Bănci fotonice 02.409.2 și Bănci Stilo 02.448 vopsit în 9005 RAL. Banca Photon are un scaun din molid vopsit în TEAK, în timp ce banca Stilo are lemn exotic Tauari.

Exemple de utilizare a culorii 9011 RAL

Mai jos sunt fotografii de mobilier vopsit în culoarea RAL 9011. Băncile sunt din lemn exotic Iroko - unse cu ulei, în timp ce coșurile sunt finisate cu HPL asemănător lemnului.

Exemple de utilizare a culorii 7016 RAL

Mai jos sunt fotografii ale băncilor Origami și ale coșurilor de gunoi Pavo, vopsite în 7016 RAL. Lemnul conținut în produse este de molid, lăcuit.

Exemple de utilizare a culorii 9007 RAL

Șezlonguri Duo, bănci Penrose și ghivece de flori Agawa, vopsite în RAL 9007. Lemnul utilizat pentru acest mobilier este lemn de conifere de origine domestică vopsit în culoarea chirpiciului.

Exemple de utilizare a culorii 1003 RAL

Bancheta Simple în versiunea fără spătar este prezentată mai jos. Structura din oțel (oțel carbon) a fost galvanizată și vopsită în culoarea 1003 RAL. Lemnul folosit pentru bancă este lemn de conifere de origine europeană, vopsit într-o culoare opacă de grafit.

Exemple de utilizare a culorii 1016 RAL

Bancă Domino 02.440 modificată pentru a se potrivi nevoilor clientului (scurtată), realizată din oțel carbon, galvanizată și acoperită cu vopsea pulbere în culoarea RAL 1016. Lemnul utilizat în design este lemnul exotic Iroko.

Vopsea TIGER Drylac® 68/60115.

Stație solară Universe și coș Tubus realizate din oțel carbon acoperit cu vopsea mată de imitație de fier ruginit. Lemnul utilizat în stația solară este lemn exotic de Iroko tratat cu ulei de "larice".

Este disponibilă orice culoare RAL specificată de client.

Oțel inoxidabil

Oțelul inoxidabil conform EN 10088 cu un număr de grad 1.4301 (American AISI 304SS) este un material cu proprietăți fizice și chimice speciale. Principalele sale calități sunt:

  • rezistență la coroziune
  • rezistență la temperaturi ridicate
  • aplicabilitatea în zonele expuse la condiții atmosferice puternice (vânt, ploaie, zăpadă, soare puternic)
  • luciu strălucitor și întreținere foarte ușoară a suprafeței

Mai jos sunt prezentate exemple de utilizare a oțelului inoxidabil împreună cu betonul arhitectural, lemnul standard (european-iglastic) și lemnul exotic.

NOTĂ

  • Culorile mobilierului pot fi diferite în imaginea de pe monitor față de culorile reale ale mobilierului.
  • Oțelul inoxidabil are o rezistență foarte mare la condițiile externe, însă trebuie îngrijit și întreținut ca orice alt material.

oțel pentru intemperii

Oțelul de intemperii - un tip de oțel slab aliat care, atunci când este supus unui proces adecvat, capătă un strat protector care seamănă în mod înșelător cu rugina. Acest lucru produce un efect vizual interesant combinat cu bune proprietăți de protecție. Cu toate acestea, nu este vorba de o rezistență la intemperii la nivelul oțelului inoxidabil. Oțelul de intemperii este în continuare susceptibil la efectele apei dacă anumite părți ale oțelului nu sunt acoperite. Acest lucru duce la coroziune. Prin urmare, recomandăm ca mobilierul din oțel rezistent la intemperii să fie comandat cu intenția de a fi utilizat în interior sau sub un baldachin.

Contactați
Setări de confidențialitate