Sistem modular de gestionare a spațiului public

Salonul urban

Premisa proiectului este că modularitatea oferă posibilitatea oricărei amenajări a spațiului, având ca rezultat un contact mai strâns cu alți oameni, relaxare și lucru, mai ales printre verdeață. Proiectul ar fi putut începe cu o consultare publică cu locuitorii din localitatea aleasă. Fundația, la propriu și la figurat, a devenit verdeața, deoarece ghivecele cu copaci oferă stabilitate pentru celelalte elemente de arhitectură mică. Materialele folosite au fost lemnul exotic sapelli și oțelul inoxidabil.Designeri de salonVedeți un video cu realizarea!Fotografii de la realizare

Urban Lounge a fost conceput pentru rezidenții care caută un loc de relaxare în mijlocul vegetației din centrul orașului. Este un sistem modular de ghivece pentru copaci, bănci, șezlonguri, suporturi pentru biciclete și coșuri de gunoi, conectate între ele în orice configurație, în funcție de nevoile clientului. Materialele folosite în construcție sunt oțelul inoxidabil și lemnul exotic. Ca urmare, mobilierul este durabil, are o susceptibilitate redusă la uzură, este elegant și, în ciuda simplității sale moderne, se integrează în aproape orice mediu.

Câștigătorul ediției aniversare a concursului GOOD DESIGN, ediția a douăzecea aniversară

citește mai mult...

City Lounge a fost premiat în cadrul concursului Good Design 2013, la categoria Sfera publică, pentru cel mai bine proiectat produs de pe piața poloneză. Good Design (în poloneză "Dobry Wzór"), organizat de Institutul de Design Industrial din Varșovia, este singurul concurs din Polonia care evaluează în mod profesionist atât nivelul, cât și calitatea designului produselor și serviciilor de pe piața poloneză.

Contactați
Setări de confidențialitate