Bancă Urban Lounge 02.095

date tehnice arată tot ascunde toate

Dimensiuni: arată ascundeți

  • lățime: 337,5 cm
  • adâncime: 69 cm

Materiale: arată ascundeți

  • lemn exotic
  • Oțel inoxidabil
  • Profile de oțel

număr de catalog: 02.095.SN

Descrierea produsului

Bancheta cu spătar este un scaun confortabil, cu o formă ergonomică și confortabilă, care se potrivește cu postura celui care stă pe scaun. Structura sa este realizată din tablă de oțel, în timp ce scaunul este din lemn. Clientul poate alege din lemnul național - pin sau molid, sau, la cerere specială, lemn exotic. Datorită unui tratament de impregnare minoră, această bancă se va bucura de eleganța și caracterul său modern pe tot parcursul anului.

Linie modernă

Modelele din această serie sunt în primul rând bănci din oțel inoxidabil și negru, concepute cu gândul la arhitectura modernă. Acestea se disting printr-o estetică subtilă, bazată pe un corp simplu, fără ornamente inutile.

Camera de zi urbană

Premisa proiectului este modularitatea, care permite orice amenajare a spațiului, ceea ce duce la un contact mai strâns cu alte persoane, la relaxare și la lucru, mai ales în mijlocul vegetației.

Producător

ZANO nu este doar un dealer. De fapt, în calitate de producător de mobilier stradal, avem capacitatea de a satisface așteptările clienților noștri prin adaptarea modelelor noastre la nevoile lor individuale.

Contactați
Setări de confidențialitate