Masă de colț Urban Living Room 13.795

date tehnice arată tot ascunde toate

Dimensiuni: arată ascundeți

  • lățime: 112 cm
  • adâncime: 55 cm

Materiale: arată ascundeți

  • lemn exotic
  • Tablă din oțel inoxidabil

număr de catalog: 13.795.SN

Descrierea produsului

Masa de colț este un model integrat cu un scaun. Acesta a fost special adaptat pentru utilizarea dispozitivelor mobile. Acesta permite ca două persoane să îl folosească în același timp. De asemenea, se are în vedere o sursă de energie electrică și o conexiune pentru iluminat în cadrul instalației (energia electrică va fi furnizată de panouri solare). Această masă este fabricată din oțel inoxidabil și lemn.

Linie modernă

Modelele din această serie sunt în primul rând bănci din oțel inoxidabil și negru, concepute cu gândul la arhitectura modernă. Acestea se disting printr-o estetică subtilă, bazată pe un corp simplu, fără ornamente inutile.

Camera de zi urbană

Premisa proiectului este modularitatea, care permite orice amenajare a spațiului, ceea ce duce la un contact mai strâns cu alte persoane, la relaxare și la lucru, mai ales în mijlocul vegetației.

Producător

ZANO nu este doar un dealer. De fapt, în calitate de producător de mobilier stradal, avem capacitatea de a satisface așteptările clienților noștri prin adaptarea modelelor noastre la nevoile lor individuale.

Contactați
Setări de confidențialitate